Köpa företag

Så går det till att köpa företag

Är du intresserad av att köpa ett företag? Hos oss får du hjälp med kvalificerad företagsförmedling på dina villkor. Vi arbetar aktivt för att erbjuda dig alternativ enligt dina intressen när det gäller typ av bransch, storlek på företaget och dess lokalisering.

Så arbetar vi när vi hjälper dig att köpa ett företag:

Vårt åtagande till dig delas in i tre etapper:

1.      Vi börjar med att söka och lista de bolag som stämmer med din sökprofil. Du väljer sedan ut de alternativ som du tycker verkar mest intressanta. 

2.      Nästa steg innebär att vi tar kontakt med ägarna till de företag, som du har valt ut, för att ta reda på om de är intresserade av att göra affär. Din identitet hålls dold till dess överenskommelse har träffats om att gå vidare med en försäljning.

3.      Sista delen av vårt uppdrag när du köper ett företag innefattar allt kring själva förmedlingsprocessen. Vi sköter allt från analys och värdering av aktuellt företag till förhandlingar, kontrakt och slutligen tillträde.

En av Sveriges mest erfarna företagsförmedlare

Rolf Pettersson är en av Sveriges mest erfarna företagsmäklare, han har varit med i branschen sedan 1979 och medverkat vid närmare 400 kvalificerade företags-överlåtelser. Hör gärna av dig för att få referenser från tidigare kunder eller läs själv vad några av våra kunder säger om oss. Vi har alltid en mängd olika företag till salu, du hittar flera av dem här. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig med företagsförmedling. Du når oss smidigast via vår mejl: rp@foretagsformedling.se.

 Det här företaget går fortfarande att köpa.

© 2023 FöretagsFörmedlingen AB.
All Rights Reserved.

FöretagsFörmedlingen AB

Garvaregatan 4B, 602 21 Norrköping

Tel: 011-23 88 50, Mobil: 0705-22 69 49

www.foretagsformedlingen.se

rolf@foretagsformedlingen.se

Nya medarbetare sökes till lokalkontor i övriga landet