Senaste nytt från FöretagsFörmedlingen AB.

​Välkänd och omtyckt sommarrestaurang.

Publicerad 2023-11-15, 12:29

Restaurangen är belägen sjönära i en mycket populär turistort i Östergötland. Den etablerades i början av 80-talet och har kontinuerligt utvecklats positivt avseende såväl omsättning som lönsamhet.

Verksamheten bedrivs i egen fastighet, som ska ingå i överlåtelsen. Omsättningen under 2023 (maj - augusti) uppgick till ca 14 MSEK och det justerade resultatet efter avskrivningar och finansnetto var ca 3 MSEK.

Begärt pris för rörelsen och fastigheten är 15 MSEK eller högstbjudande.

Intresseanmälningar mottages endast via mejl till rolf@foretagsformedlingen.se.

Trevligt hotell med 27 rum centralt beläget i...

Publicerad 2023-01-31, 10:16

Trevligt hotell med 27 rum centralt beläget i större stad i Östergötland. Mycket lämpligt som familjeföretag. Expansionsmöjligheter finns för den som vill utöka verksamheten. Hotellet disponerar 8 garageplatser i fastigheten. Omsättning ca 4,5 MSEK, två fast anställda + timanställd personal. Begärt pris 4 MSEK.

Byggbutiken är såld.

Publicerad 2022-03-17, 13:47

Nu har vi skrivit bindande överlåtelseavtal avseende Byggbutiken i Norrköping. Tillträde kommer att ske 2022-04-01 och vi återkommer med ytterligare information.

P2 Restaurang & Catering är sålt.

Publicerad 2021-12-20, 14:31

Nu är den s.k. Golfrestaurangen i Linköping såld. En överlåtelse som tyvärr drabbades av Corona-pandemin och därför dragit ut på tiden med diverse svårigheter att finna en lämplig köpare etc. 
Tillträde kommer att ske vid årsskiftet.

Scandinavian Western & Co är nu sålt.

Publicerad 2021-12-09, 16:24

Idag har vi såväl skrivit köpeavtal som haft tillträde avseende Scandinavian Western & Co. En mycket trevlig förmedling med mycket trevliga människor som både säljare och köpare. Vi tackar säljarna för förtroendet och önskar de unga köparna lycka till med sitt nya företag.

Sockerbagarna i Norrköping är sålt

Publicerad 2021-10-27, 11:17

Framgångarna fortsätter efter att pandemirestriktionerna har lättat.
Nu har vi även skrivit köpeavtal avseende Sockerbagarna med tillträde inom kort.
Vi tackar köpare och säljare för ett trevligt samarbete och önskar dem båda lycka till med sina respektive nya verksamheter.

Även den gångna veckan har det varit full...

Publicerad 2021-10-14, 16:32

Även den gångna veckan har det varit full aktivitet på FöretagsFörmedlingen.

I början av veckan var samtliga underlag klara för vårt senaste objekt, Snickerifabriken i Västra Götaland, och vi kunde påbörja marknadsföringen.

I onsdags skrev vi köpekontrakt avseende ett av våra objekt. Vi återkommer med ytterligare information i nästa nyhetsnotis.

Demox AB är till försäljning genom...

Publicerad 2021-10-06, 13:46

Nu kan vi avslöja att rivnings- och saneringsföretaget, som vi nämnde i vår senaste nyhetsnotis är Demox AB från Norrköping. 
Demox AB är ett riv- och saneringsföretag som verkar i hela Sverige och har gjort så sedan 2001. 
Företaget innehar rikstäckande tillstånd från arbetsmiljöverket att sanera asbest, samt transporttillstånd för att transportera farligt avfall 

Är Pandemin över?

Publicerad 2021-09-24, 11:35

Ja, det verkar nästan så, eftersom vi den senaste veckan har fått tre nya uppdrag.
Det första avser en fastighet, där ett HVB-hem är verksamt.
Nästa uppdrag gäller en snickerifabrik med egen fastighet belägen i Västra Götaland.
Det tredje uppdraget är ett företag beläget i Östergötland. Verksamheten omfattar rivning, håltagning, sanering och liknande.
Vi återkommer med ytterligare information inom kort.

Scandinavian Western är till salu

Publicerad 2021-09-16, 10:02

Vårt senaste uppdrag är förmedlingen av Scandinavian Western, som är ett välkänt företag inom allt som rör westernridning. 

Fastigheten Hotellet 5 i Finspång är såld.

Publicerad 2021-08-18, 09:41

Nu har vi haft tillträde på utvecklingsfastigheten i Östergötland. Det är den fastighet som under många år varit känd som Hotell De Geer i Finspång. Nu kommer fastigheten att byggas om för att i framtiden kunna erbjuda ett 40-tal bostäder i form av hyresrätter.
Vi tackar såväl köpare som säljare för förtroendet att få genomföra den här överlåtelsen och önskar dem båda lycka till i framtiden.

Utvecklingsfastighet.

Publicerad 2021-07-21, 11:07

Den 15 juli skrev vi kontrakt på den ena utvecklingsfastigheten. Tillträde kommer att ske den 9/8 och då kommer vi att lämna mer information om fastigheten och parterna.

Utvecklingsfastighet.

Publicerad 2021-06-23, 10:34

Vårt senaste objekt är en utvecklingsfastighet i Dalarna. Fastigheten används för närvarande som hotell och restaurang, men kan byggas om till bostäder, äldreboende, vårdboende eller liknande.

Ingen semester.

Publicerad 2021-06-11, 11:55

FöretagsFörmedlingen tar inte semester. De senaste dagarna har vi fått tre nya uppdrag. Samtidigt kommer vi förhoppningsvis att under juni skriva bindande köpeavtal avseende en större restaurang och en hotellfastighet.

De nya uppdragen gäller ytterligare en hotellfastighet, ett verkstadsföretag och ett leveransbageri. Vi återkommer med ytterligare information om de nya objekten. 

Försäljning av industriförnödenheter.

Publicerad 2021-04-12, 17:28

Vårt senaste uppdrag avser ett företag som idkar handel och e-handel med en omsättning om ca 16 MSEK.
Verksamheten bedrivs i egna fastigheter på en mindre ort i Jönköpings län.

Utvecklingsfastighet till salu.

Publicerad 2021-03-16, 15:55

Väl fungerande hotellfastighet belägen i en större ort i Östergötland. Fastigheten är byggd på 50-talet, om- och tillbyggd på 70-talet och mycket centralt belägen. Lokalytan är ca 6 000 kvm.

EGC Verktyg har fått nya ägare

Publicerad 2020-12-02, 16:12

Igår den 1:e december hade vi tillträde på EGC Verktyg. Inte ens den rådande pandemin kunde hindra de båda parterna att fullfölja överlåtelsen.
Vi önskar som vanligt såväl köpare som säljare lycka till och tackar för en mycket trevlig förhandling och kontraktsskrivning.

P2 Restaurang i Linköping är till salu.

Publicerad 2020-10-15, 16:54

Vårt senaste uppdrag är förmedlingen av P2 Restaurang vid Linköpings golfbana. Ytterligare information kommer att publiceras senare.

Redovisningsbyrån är såld

Publicerad 2020-10-05, 11:40

Nu är även redovisningsbyrån såld efter en kort och intensiv förmedlingsprocess.
Många intressenter kände sig kallade, men endast en var utvald. Tillträde ägde rum den 1:e oktober och vi vill tacka såväl köpare som säljare för affären och önskar dem båda lycka till i sina respektive fortsatta verksamheter.

Götlunda Cementvarufabrik är till salu

Publicerad 2020-09-14, 22:20

Vi har fått förtroendet att sälja Götlunda Cementvarufabrik utanför Arboga. Det är ett fint företag med stabil omsättning och god vinstnivå. 
Bolagets bedriver produktion och försäljning av cementvaror bl.a. brunnsringar, lantbruksrör, muff-rör, passdelar och lock. Även specialprodukter tillverkas efter beställning.

Redovisningsbyrå i Östergötland

Publicerad 2020-09-14, 14:05

Vårt senaste uppdrag gäller en redovisningsbyrå.
Fullservicebyrå med starkt fokus på personlig service. Verksamhetens bas ligger i löpande redovisning men företaget utför också i stor utsträckning olika rådgivnings-, boksluts,- och stödtjänster till en stor kundbas.

CityCykel i Eskilstuna är sålt

Publicerad 2020-06-02, 15:29

Nu har vi hjälpt CityCykel & serviceverkstad i Eskilstuna att hitta en ny ägare. 
Från försäljningsstart till tillträde tog det bara drygt 4 månader.
Vi tackar både säljare och köpare för en smidig försäljningsprocess och önskar dem båda lycka till framöver.

Bageriet är sålt

Publicerad 2020-03-17, 17:38

Sockerbagarna har fått en ny ägare. Köpeavtalet har undertecknats och tillträde kommer att ske den 1:e april!!!  

Det är sant – inget aprilskämt.

Vi tackar såväl köpare som säljare för en trevlig affär och önskar båda lycka till i sina respektive fortsatta verksamheter.

Österjövarvet i Norrköpings hamn är till salu.

Publicerad 2020-03-17, 11:31

Ett annat nytt företag bland våra förmedlingsuppdrag är Östersjövarvet i Norrköpings hamn. Ett företag med mycket gamla anor, ursprungligen som namnet antyder en varvsrörelse, men för närvarande huvudsakligen uppläggning och vinterförvaring av fritidsbåtar. Dessutom uthyrning av lokaler till olika näringsidkare och privatpersoner.

Publicerad 2020-03-16, 17:53

Gårdsslakteri och lantgård.

Publicerad 2020-03-13, 16:17

Vårt senaste objekt är en fantastisk fastighet i lantlig miljö, där nuvarande ägarna driver ett slakteri.

För en ny ägare finns stora möjligheter att antingen fortsätta med befintlig verksamhet eller att göra något annat. Hästgård, fårskötsel, vilthägn och kanske ett ”Bed & Breakfast” i de två fristående annexen är tänkbara verksamheter. Fastigheten passar också utmärkt till företagaren, som söker en produktions- och lagerlokal nära bostaden.

Fastigheten Kolet 2 i Norrköping.

Publicerad 2020-03-09, 14:05

Vi har haft tillträde på Kolet 2 med adress Importgatan 41 i Norrköping. Detta var en våra smidigaste fastighetsförmedlingar, eftersom fastigheten såldes utan att vi behövde annonsera den. Det är också en stor fördel för den som önskar att den här typen av överlåtelser sker under sekretess.

Som vanligt tackar vi köpare och säljare för en framgångsrik affär och önskar båda parter lycka till med deras respektive verksamheter.

Kanalmagasinet är nu sålt.

Publicerad 2019-12-08, 17:45

Idag på andra advent var det dags för tomten att dela ut nya julklappar. Den här gången var det säljare och köpare till Kanalmagasinet som var de glada mottagarna.

Överlåtelsen av Kanalmagasinet har rönt en mycket stor uppmärksamhet, snudd på rekord. Antalet intressenter har varit ca 100/vecka och förmedlingen gick också i rekordfart. Från det att uppdragskontraktet erhölls fram till dagens kontraktsskrivning har det endast gått lite drygt fyra månader.

Vi önskar såväl köpare som säljare lycka till och ser fram emot att även nästa sommar komma och besöka Kanalmagasinet för en fika på uteserveringen.

Fastigheten Kolet 2 i Norrköping

Publicerad 2019-11-28, 15:07

Det börjar dra ihop sig till jul och då är det dags att dela ut julklappar. Den första klappen går till köparna respektive säljaren av fastigheten Kolet 2 i Norrköping. Vi gratulerar båda parter till en lyckad affär och tackar för ett mycket trevligt förmedlingsarbete.

Ny medarbetare på FöretagsFörmedlingen AB

Publicerad 2019-11-01, 17:48

Vi hälsar Patrik Holm välkommen som ny medarbetare. Patrik har en gedigen erfarenhet från skatteverket, försäkringsbranschen och därefter mer än 20 års verksamhet inom bank, där han bl. a. arbetat med ägarplanering.
Patrik har sitt kontor i Katrineholm och kommer i första hand att vara ansvarig för vår verksamhet i Södermanland med omnejd, men även åta sig uppdrag från övriga delar av landet.

© 2023 FöretagsFörmedlingen AB.
All Rights Reserved.

FöretagsFörmedlingen AB

Garvaregatan 4B, 602 21 Norrköping

Tel: 011-23 88 50, Mobil: 0705-22 69 49

www.foretagsformedlingen.se

rolf@foretagsformedlingen.se

Nya medarbetare sökes till lokalkontor i övriga landet