Senaste nytt från FöretagsFörmedlingen AB.

Bageriet är sålt

Publicerad 2020-03-17, 17:38

Sockerbagarna har fått en ny ägare. Köpeavtalet har undertecknats och tillträde kommer att ske den 1:e april!!!  

Det är sant – inget aprilskämt.

Vi tackar såväl köpare som säljare för en trevlig affär och önskar båda lycka till i sina respektive fortsatta verksamheter.

Österjövarvet i Norrköpings hamn är till salu.

Publicerad 2020-03-17, 11:31

Ett annat nytt företag bland våra förmedlingsuppdrag är Östersjövarvet i Norrköpings hamn. Ett företag med mycket gamla anor, ursprungligen som namnet antyder en varvsrörelse, men för närvarande huvudsakligen uppläggning och vinterförvaring av fritidsbåtar. Dessutom uthyrning av lokaler till olika näringsidkare och privatpersoner.

Publicerad 2020-03-16, 17:53

Gårdsslakteri och lantgård.

Publicerad 2020-03-13, 16:17

Vårt senaste objekt är en fantastisk fastighet i lantlig miljö, där nuvarande ägarna driver ett slakteri.

För en ny ägare finns stora möjligheter att antingen fortsätta med befintlig verksamhet eller att göra något annat. Hästgård, fårskötsel, vilthägn och kanske ett ”Bed & Breakfast” i de två fristående annexen är tänkbara verksamheter. Fastigheten passar också utmärkt till företagaren, som söker en produktions- och lagerlokal nära bostaden.

Fastigheten Kolet 2 i Norrköping.

Publicerad 2020-03-09, 14:05

Vi har haft tillträde på Kolet 2 med adress Importgatan 41 i Norrköping. Detta var en våra smidigaste fastighetsförmedlingar, eftersom fastigheten såldes utan att vi behövde annonsera den. Det är också en stor fördel för den som önskar att den här typen av överlåtelser sker under sekretess.

Som vanligt tackar vi köpare och säljare för en framgångsrik affär och önskar båda parter lycka till med deras respektive verksamheter.

Kanalmagasinet är nu sålt.

Publicerad 2019-12-08, 17:45

Idag på andra advent var det dags för tomten att dela ut nya julklappar. Den här gången var det säljare och köpare till Kanalmagasinet som var de glada mottagarna.

Överlåtelsen av Kanalmagasinet har rönt en mycket stor uppmärksamhet, snudd på rekord. Antalet intressenter har varit ca 100/vecka och förmedlingen gick också i rekordfart. Från det att uppdragskontraktet erhölls fram till dagens kontraktsskrivning har det endast gått lite drygt fyra månader.

Vi önskar såväl köpare som säljare lycka till och ser fram emot att även nästa sommar komma och besöka Kanalmagasinet för en fika på uteserveringen.

Fastigheten Kolet 2 i Norrköping

Publicerad 2019-11-28, 15:07

Det börjar dra ihop sig till jul och då är det dags att dela ut julklappar. Den första klappen går till köparna respektive säljaren av fastigheten Kolet 2 i Norrköping. Vi gratulerar båda parter till en lyckad affär och tackar för ett mycket trevligt förmedlingsarbete.

Ny medarbetare på FöretagsFörmedlingen AB

Publicerad 2019-11-01, 17:48

Vi hälsar Patrik Holm välkommen som ny medarbetare. Patrik har en gedigen erfarenhet från skatteverket, försäkringsbranschen och därefter mer än 20 års verksamhet inom bank, där han bl. a. arbetat med ägarplanering.
Patrik har sitt kontor i Katrineholm och kommer i första hand att vara ansvarig för vår verksamhet i Södermanland med omnejd, men även åta sig uppdrag från övriga delar av landet.

Nya uppdrag

Publicerad 2019-09-05, 12:03

Framgångarna för FöretagsFörmedlingen fortsätter efter semesterperioden. Såväl nya uppdrag som genomförda förmedlingar har avlöst varandra.

Under augusti har vi skrivit överlåtelseavtal avseende både Better Up i Enköping och Djurbutiken i Norrköping. Tillträde kommer att ske för båda företagen under september.

De nya uppdragen är ett företag i turistnäringen och ännu ett företag inom byggbranschen. Båda med lokalisering i Östergötland. Mera information kommer inom kort.

Leveransbageri i Östergötland är vårt senaste ...

Publicerad 2019-07-10, 10:15

Leveransbageri med ändamålsenliga lokaler på större ort i Östergötland.

Vårt byggentreprenadföretag är nu sålt.

Publicerad 2019-06-06, 16:24

I år har vi haft extra stor anledning att fira på Nationaldagen. Vi har nämligen skrivit överlåtelseavtal på ett av våra största objekt någonsin sett till omsättningen.

Av sekretesskäl är vi förhindrade att avslöja företagets namn. 

Nytt byggföretag

Publicerad 2019-05-21, 14:20

Samtidigt som vi håller på att avsluta förmedlingen av ”vårt” byggentreprenadföretag från Stockholm, har vi fått ett nytt uppdrag att sälja ett byggföretag från Östergötland.

Det kallar vi för bra ”timing”.

​Vårt senaste uppdrag blev ett nytt...

Publicerad 2019-04-04, 09:00

Den här gången får vi marknadsföra objektet helt öppet och behöver inte ”gå under radarn”.

Därför kan vi med glädje informera våra läsare att vi har fått förtroendet att sälja Better Up AB i Enköping. Ett bolag med en omsättning på ca 5 MSEK och en verksamhet som omfattar såväl företagskunder som privata kunder. Ytterligare information kommer inom kort.

Konfidentiell företagsöverlåtelse

Publicerad 2019-02-19, 16:47

Vår senaste överlåtelse var ett städföretag i Motala, som vi skrev köpeavtal på i söndags. Den här förmedlingen skedde ”under radarn”, dvs med hög sekretess, som kan vara värdefullt för många som står i begrepp att sälja sitt företag.
På FöretagsFörmedlingen AB har vi utvecklat metoder för att marknadsföra företagsöverlåtelser strikt konfidentiellt, vilket gör att våra uppdragsgivare kan känna sig trygga i att förmedlingsarbetet sker helt enligt deras önskemål vad gäller sekretess och även i övrigt.

Tillträde på nyårsafton.

Publicerad 2018-12-31, 11:41

Idag på årets sista dag har vi haft tillträde på BK:s i Södertälje. Jo, jag vet att det är nyårsafton och att man normalt inte arbetar då. Därför valde vi att rent fysiskt ha överlåtelsen i torsdags, men det formella övertagandet sker i samma ögonblick som det gamla året tjugohundraarton ersätts av det nya tjugohundranitton.

Vi önskar de nya ägarna, Ola och Stefan lycka till och tackar säljarna Lasse och Matte för ett mycket trevligt samarbete.

Samtidigt kan vi se tillbaka på ett nytt rekordår med många nya intressanta uppdrag runt om i Sverige från Oskarshamn i söder till Norrböle i norr. För er som inte riktigt har koll på var Norrböle ligger, kan jag upplysa om att det ligger strax norr om Söderböle.

Gott Nytt År och välkomna tillbaka!

Nya uppdrag

Publicerad 2018-11-15, 13:37

I vår senaste nyhetsnotis nämnde vi att förhandlingar pågick om nya uppdrag. Dessa förhandlingar har nu resulterat i två nya uppdrag. Det ena avser Lisagården utanför Härnösand. En komplett beskrivning är under utarbetande och kommer att publiceras inom kort.
Det andra uppdraget gäller ett företag som sysslar med Försäljning av verktyg till den svenska verkstadsindustrin. En beskrivning finns under fliken Handel och butik.

Framgångsrik höst

Publicerad 2018-10-31, 09:22

Hösten har varit mycket händelserik för FöretagsFörmedlingen AB. 

Vi har haft glädjen att konstatera flera framgångsrika förmedlingar och många intressanta nya uppdrag.

Bland de nya uppdragen kan nämnas ett fäbodhotell i Dalarna, en större gymanläggning i Småland, ett handelsbolag med produkter inom verktygssektorn, en stor och framgångsrik bilskrotanläggning med egna fastigheter i Norrköping m.fl.

Vi har även fått ett sökuppdrag, där uppdragsgivaren söker företag inom handel och produktion med en omsättning på 25 – 50 MSEK.

Dessutom för vi just nu förhandlingar avseende flera sökuppdrag och förmedlingar. Mer om detta kommer senare i vinter.

Norrköpings Bilskrot är till salu.

Publicerad 2018-08-01, 12:03

Knappt har bläcket hunnit torka på uppdragskontraktet avseende hotellfastigheten i Dalarna, förrän vi har fått ett nytt förmedlingsuppdrag. Den här gången är det Norrköpings Bilskrot inklusive fastigheter som är till förmedling genom oss. Begärt pris för rörelsen och fastigheter är 20 MSEK.

Cirkuscaféet i Linköping

Publicerad 2018-08-01, 11:38

Nu har vi haft tillträde på Cirkuscaféet och vi önskar  Mona Larsson lycka till som ny ägare till detta klassiska café.

Hotellfastighet i Dalarna

Publicerad 2018-07-28, 17:04

Vårt nya uppdrag är försäljningen av fastigheten Sunnansjö 63:13  i  Ludvikas kommun. På fastigheten har bedrivits s.k. fäbodhotell  och konferensanläggning.

Circuscaféet i Linköping

Publicerad 2018-06-24, 11:39

Nu har vi skrivit köpeavtal avseende Cirkuscaféet. Tillträde kommer att ske den 1:e augusti och vi återkommer med ytterligare information.

Prickman AB i Örebro

Publicerad 2018-02-27, 19:36

Nu är även Prickman sålt. Vi gratulerar säljarna och önskar de nya ägarna lycka till!

BK Skog & Trädgård i Södertälje är till salu.

Publicerad 2018-02-08, 12:19

Företaget med Södertäljes största sortiment av skogs- och trädgårdsprodukter.
Sedan 2004 har man arbetat med försäljning, uthyrning, service och reparationer av de ledande fabrikaten i branschen. 
Omsättningen uppgår till ca 7 MSEK/år.

Sålt företag

Publicerad 2018-02-05, 07:07

Den mycket populära restaurangen Bistro Ett rum & kök i Linköping har nu fått nya ägare genom vår förmedling.

Vi tackar säljarna för ett trevligt samarbete och önskar de nya ägarna lycka till med sitt senaste förvärv.

Vårt senaste förmedlingsuppdrag är en...

Publicerad 2017-12-13, 17:07

VVS-installatör i trakten av Södertälje. 
Företaget etablerades 2009 och har idag fyra fast anställda samt ca 15 inhyrd personal.
Omsättningen uppgår till ca 6 MSEK.
Av åldersskäl önskar nu ägaren avyttra rörelsen. Begärt pris för inkråmet är 1,5 MSEK.

Restaurangen i Linköping

Publicerad 2017-11-23, 15:43

Nu har vi skrivit köpeavtal på restaurangen i Linköping. Tillträde kommer att  ske 2018-02-01 och vi återkommer med ytterligare information.

Cirkuscaféet i Linköping

Publicerad 2017-11-20, 14:50

Gamla anrika Cirkuscaféet i Linköping är nu till förmedling genom oss. Här finns chansen för Dig, som önskar driva ett eget mysigt café med stora utvecklingsmöjligheter.

Nya uppdrag

Publicerad 2017-10-23, 16:19

De senaste veckorna har vi haft en mycket stor ingång av nya uppdrag. Det rör sig om allt från VVS-installatör till  Skönhetsföretag och från Kontorshotell till Restaurang. Mera information kommer inom kort.

Ny geografisk marknad

Publicerad 2017-09-06, 11:52

Framgångarna fortsätter för FöretagsFörmedlingen. Vi utökar vår geografiska marknad med ett uppdrag i mellersta Sverige, närmare bestämt i Anundsjö. För er som eventuellt inte vet var det ligger, kan vi upplysa om att det är i trakten av Örnsköldsvik. Objektet är en skogsfastighet med en areal om ca 70 ha med bl.a. en grustäkt och en stugby på fastigheten. Ytterligare information kommer inom kort.

Lindgrens Trä & Fritid har fått nya ägare

Publicerad 2017-09-01, 09:08

Den senaste företagsöverlåtelsen  blev  Lindgrens Trä & Fritid AB. Vi tackar familjen Lindgren för ett mycket trevligt samarbete och önskar den nya ägaren lycka till med den fortsatta verksamheten. Det ska bli spännande att se företagets och områdets framtida expansion och utveckling.

© 2018 FöretagsFörmedlingen AB.
All Rights Reserved.

FöretagsFörmedlingen AB

Saltängsgatan 21 A, 602 22 Norrköping

Tel: 011-23 88 50, Mobil: 0705-22 69 49

www.foretagsformedling.se

rp@foretagsformedling.se

Nya medarbetare sökes till lokalkontor i övriga landet